1

Discussione: vraag. God, ik wou dat ik een antwoord

Ik was nerveus, eerlijk. Mijn hart was in mijn keel voor die show. Allereerst wil ik iedereen die op die show was mijn verontschuldigingen aanbieden voor hoe bruut het was, want het was brandend aan dat skatepark. De eerste rij Nike Roshe Run Donne was een van die dingen waar, toen de show bij elkaar kwam, we stukjes en beetjes hoorden van wie ge?nteresseerd was om te komen en hoe echt het begon te worden. Ik herinner me toen we de aanroep kregen dat Justin en Hailey waarschijnlijk zouden komen. Waarschijnlijk Adidas NMD Dam 15 minuten later kregen we de melding dat LeBron zeker zou komen. Iedereen was in wezen gereduceerd tot wie ze waren als kinderen. Mensen waren aan het Adidas Hamburg Dames skippen. De muziek is zojuist opgedreven.
Ik zag dat Bieber na de show naar boven kwam. Wat heeft hij tegen je gezegd?
Hij is zo'n goed persoon. Hij feliciteerde me met de collectie. Ik denk dat hij gehoord had dat ik net getrouwd was en dat hij me daar gewoon mee feliciteerde. Ik feliciteerde hem met de Adidas ZX 700 Dames betrokkenheid van [zijn en Baldwin]. Voor de schaal van het moment en het feit dat LeBron bij ons was, was het een heel, heel normaal gesprek. Het was gewoon een heel cool, nuchter gesprek over het leven, trouwen en hoe het was, en hoe het leven er sindsdien uitzag. Het enige verschil was waarschijnlijk dat mijn hartslag waarschijnlijk 145 was. Nou, het begon natuurlijk met een aantal hoogtepunten Adidas Falcon Dames uit de show en dingen die Nike Air Max 97 Femme hij wilde, dat was geen goed idee.
Ik heb in feite een deken hergebruikt - het is net een tapijt dat ik in een  basketbalshort heb gedaan. Justin, hij hield van die korte broek. Ik denk niet dat hij ooit het volledig witte [Nike LeBron] -pictogram heeft gekregen. Hij wilde weten of ik op dat moment een paar met me had omdat ik denk dat hij dat wilde. Hij wilde ze meenemen en ik denk dat hij het wilde dat LeBron ze tekende. Als ik ze droeg, had ik ze letterlijk aan hem gegeven, maar ja. We hebben dat gemist.
Hoe komt iemand als Whoopi Goldberg terecht op je show?
Dat is een geweldige vraag. God, ik wou dat ik een antwoord had dat waarschijnlijk beter was dan het antwoord dat ik je ga geven. De waarheid is dat ik niet weet hoe. Eerlijk gezegd, ik Adidas ZX 750 Dam niet.
Als ik terugkijk op de foto's van die show, zijn er foto's die schokkend zijn, waar je denkt: "Ik kan niet geloven dat we dit Adidas NMD Donne hebben gedaan." Er staat een foto van Pete Davidson op de kom met zijn voeten naar beneden hangend met zijn shirt eraf. Je denkt zo: "Dat is een zwart-witfoto van Pete Davidson die zijn kont zweet met zijn shirt uit in een skatepark en het lijkt er letterlijk op dat hij net uit de kom is gesprongen."
Dan kijk je naar de volgende foto en het is dezelfde deal. Je ziet de contouren en de schaduwen van het skatepark, maar het is LeBron James met zijn arm om Whoopi Goldberg heen. Je kan het niet helpen, maar glimlach gewoon en denk: "God, dit is de popcultuur." Het voelde alsof het echt verschillende muren Nike Free Run 2.0 Donne kraakte, verschillende grenzen in cultuur. Het was iets dat echt, echt zinvol was. Je hebt Pete Davidson met zijn shirt uit, omdat je Whoopi Goldberg hebt, omdat je Ben Simmons naast Justin Bieber hebt zitten. Je hebt daar natuurlijk de koning. Je hebt LeBron James in het gebouw. Toen hij binnenkwam, vertelden verschillende Nike Air Presto Dam mensen me dat het gewoon een collectieve zucht was omdat hij nu de kern is.