1

Discussione: ren, belemmert, terwijl investerin

Het management richt zich op korte termijn op het snel volgen van nieuwe schoenencollecties onder het prijsniveau van $ 100, wat de www.laboamberieu.fr vraag van prijsbewuste kopers zou kunnen stimuleren, aangezien verschillende populaire sneakerstijlen van Nike doorgaans rond de $ 150 en hoger geprijsd zijn.
Terwijl we door 2019 gaan, verwachten we dat Nike zijn speed-to-market-initiatief in kleding Nike Air Max Tn Womens gaat toepassen, waar het management enorme groeimogelijkheden ziet. De verkoop van kleding stijgt met 12% (gecorrigeerd voor valuta) tot en met de eerste negen maanden van boekjaar 2019, maar maakt slechts ongeveer een derde van de totale omzet uit.
Concreet richt het management zich op de  vrouwenzijde van kleding. Ze zijn van plan dit jaar de sport-bh-activiteiten aanzienlijk uit te breiden, omdat de bh-categorie een fel omstreden gebied is bij atletische dameskleding. lululemon athletica heeft de laatste tijd succes gehad met het versterken van haar kernactiviteiten voor vrouwen met verbeterde ontwerpen in sportbeha's. Nike is van plan in de komende maanden meer dan 40 nieuwe soorten bh's te lanceren.
Het management liet ook doorschemeren naar Nike Roshe Run Damen een nieuwe dempingstechnologie voor lopers die later dit jaar van start gaan, die Nike Air Max 1 Mujer zou komen binnen een paar jaar na de lancering van het React-dempingsysteem. CEO Mark Parker zei dat het nieuwe buffersysteem is ontworpen om meer mensen te laten rennen, wat hoge verwachtingen van deze aankomende release onthult.
Voor het vierde kwartaal (dat eindigt in mei) verwacht het Nike Air VaporMax Womens management opnieuw een sterk kwartaal met een omzetgroei in het hoge bereik van enkele cijfers. Verwacht wordt echter dat valuta-tegenwind een hap uit die groei zal halen, zodat de niet-aangepaste omzetgroei voor valutawijzigingen waarschijnlijk in het lage bereik van enkele cijfers zal liggen.
De inkomstengroei moet consistent blijven door het begrotingsjaar 2020, maar een verbeterende brutomarge zou moeten bijdragen tot een winstgroei met dubbele cijfers. Analisten verwachten momenteel dat Nike de winst per aandeel van $ 3,16 in het fiscale Nike Air Huarache Femme 2020 rapporteert, wat een groei betekent van 18% ten opzichte van het fiscale jaar 2019. Brothers kolos Kroger (NYSE: KR) heeft zwaar ge?nvesteerd in digitale verkoop- en leveringsmogelijkheden, maar het blijft worstelen om de markt terug te winnen deel, zoals mijn collega Demitrios Kalogeropoulos  in zijn samenvatting van de inkomsten van het bedrijf in het eerste kwartaal van 2019 opmerkte, die op 20 juni werd vrijgegeven.
Kroger heeft te maken met een dubbele moeilijkheid, omdat intensieve supermarktconcurrentie het vermogen om identieke winkelverkopen te verbeteren, belemmert, terwijl investeringen in levering aan huis - hoewel meestal op de balans opgenomen - ook een lichte druk uitoefenen op de resultatenrekening.
Met bijna 2.800 retail-supermarkten onder een verscheidenheid aan banners, bezit Kroger een immense schaal. Nike Air Max 90 Dames De massale omzet van $ 121 miljard vorig jaar zorgde ervoor dat het een nettowinst van $ 3,1 miljard genereerde. Toch kan een eenvoudiger route naar waardecreatie het diversifi?ren van de inkomstenbasis van Kroger en het verbeteren van de operationele winst door middel van alternatieve ondernemingen www.artelara.nl omvatten. Door deze relatief kleine winstbijdrage een prominentere rol te geven bij de bespreking van driemaandelijkse winsten, erkent Kroger dat beleggers geen waarde kunnen hechten aan wat ze niet kunnen zien. Het is ook verstandig om deze nieuwe inspanningen nu zichtbaar te maken, omdat een versnelde toekomstige groei van levensvatbare winststromen investeerders kan dwingen opnieuw na te denken over het gebrek aan premie dat aan de aandelen van Kroger is verbonden. Kroger-aandelen worden momenteel verhandeld tegen een schamele Nike Roshe Run Mujer 9-voudige termijn van een jaars inkomsten, dus elke mogelijke verlichting van het winstpotentieel kan alleen de marktkapitalisatie van de supermarkt-titan helpen.